Pevačica Seka Aleksić često ističe da je tek pokraj supruga Veljka Piljikića iskusila šta je prava ljubav, te i da joj je on pravi životni oslonac.

Kako bi u potpunosti uživali u svojoj sreći sa sinovima Jakovom i Jovanom, svoju oazu mira izgradili su nadomak Beograda, u Staroj Pazovi. Mnogima su oni prototip savršene porodice i idealnog braka, a kako je zaista kada se svetla kamere ugase, otkrila je Sekina kućna pomoćnica.

"Mnogo me je bolelo kad su Seku prozivali i govorili da ne vidi nikoga osim sebe. Pa ona je nama kojima je platu davala, delila šakom i kapom, a da ne pričam o rodbini i najbližima", kaže za "Scandal!" nekadašnja pomoćnica folk zvezde i otkriva da je brak Seke Aleksić i Veljka Piljikića brak za primer.

"Kod nje mi se posebno sviđalo što je sve po kući radila sa nama. I peglanje, i kuvanje, i ribanje. O Veljku da i ne govorim! On je na sve spreman, samo da Seka bude srećna. Ustane ujutru pre nje, pa joj odnese kafu u krevet, onda spremi doručak. Leti oko nje, a ona ga samo grli i ljubi. Verujte da ne postoji žena koju bi on pogledao pored njegove Seke. E to kako ona živi i kakva je, to želim svakome na svetu. To je raj i idila", završava ona.

Kako izgleda Sekin i Veljkov dom koji su izgradili u Staroj Pazovi na njegovo insistiranje pogledajte u galeriji:

Instagram/Seka Aleksić Dom Seke Aleksić u Staroj Pazovi

 Izvor: Lepa&Srećna