Pesma koju peva srpska predstavnica na "Evroviziji" Konstrakta "In Corpore sano" zaludela je sve. Ne prestaju da se nadovezuju maštoviti komentari na "zašto umetnica mora biti zdrava", a Ani Bekuti je upravo ovaj stih poslužio kao šlagvort za osmomartovsku čestitiku.

Pevačica je podsetila sve žene da je zdravlje najvažnije i skrenula pažnju na nerealne standarde lepote kojima često težimo, a koji se propagiraju na društvenim mrežama.

"Vidim da ceo Balkan peva da umetnica mora biti zdrava, pa je ovo idealan trenutak da ovaj Osmi mart posvetimo - ženskom zdravlju. Svaka žena mora biti zdrava. Devojke, nemojte da frizer i šminker budu preči od ginekologa i mamografije. Nemojte da kozmetika bude preča od vežbanja. Nemojte da je išta izvan vašeg tela i duha preče od onog što je unutra. Mediji i Instagram znaju biti okrutni prikazujući nerealne standarde lepote i stila života. I mnoge žene su zbog toga nezadovoljne sobom. To me mnogo rastužuje. Ljubav prema sebi je lekovita. Želim vam da se od svega što vas mori izlečite brigom za sebe i tom ljubavlju. Srećan vam Dan žena", napisala je Ana Bekuta na svom Instagram profilu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna