Posle 70 godina provedenih u Bakingemskoj palati, kraljica Elizabeta II je spremna da je napusti.

Vladarka želi da se trajno preseli u zamak Vindzor gde je provela najviše vremena u poslednje dve godine. Ona se, naime, tamo povukla kad je počela pandemija korona virusa, u martu 2020. godine. Kako je preneo Sandej Tajms, kraljica će odsad odlaziti u londonsku palatu samo u specijalnim prilikama kao što je, na primer, proslava njenog platinastog jubileja.

kraljica elizabeta
Profimedia 

U Vindzoru je Elizabeta provodila, takođe, dosta vremena, pre svega za Uskrs, ali i tokom juna meseca, kad su trke u Askotu. Ovde ima više privatnosti, tu joj je udobnije, ali je najvažnije od svega što je tu bila sa suprugom, princom Filipom pre njegove smrti 9. aprila prošle godine. Tu je provela i svoja poslednja dva Božića. "Upravo ovde su njene uspomene na princa Filipa", navodi se.

Za kraljicu će biti i uteha to što Kejt Midlton i princ Vilijam planiraju da se presele u Vindzor, pa će porodica moći da provede više vremena zajedno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna