Pevačica Ana Bekuta nakon godina traganja i borbe, sreću je pronašla pokraj Milutina Mrkonjića. U ljubavi su bili gotovo celu deceniju, a rastavila ih je njegova smrt. Iako je Ana jaka i trudi se da ne pokazuje koliko pati, komšije s Vračara, gde je stanovala s Mrkom, kažu da izgleda umorno i ispijeno i da retko izlazi iz stana.

"Nismo je viđali od sahrane kako izlazi iz stana. Unuci su joj donosili sve ono što joj je bilo potrebno, često su u rukama držali namirnice i kese iz prodavnice. Tek nakon nekih 15 dana smo je videli kako šeta u obližnjem parku. Delovalo je ispijeno, umorno, loše se osećala zdravstveno. Pogodila ju je smrt partnera sa kojim je bila najnasmejanija. Nikada je tako srećnu nismo viđali kao u periodu sa Milutinom. Smejala se na svakom koraku sa njim, stalno su se držali za ruke, Mrka je bio veliki džentlmen prema Ani, zbog toga je i razumemo zašto je uplakana i tužna konstantno", priča komšinica Mirjana iz zgrade za “Super TV” i dodaje:

 "Pogodila ju je smrt partnera sa kojim je bila najnasmejanija. Nikada je tako srećnu nismo viđali kao u periodu sa Milutinom. Smejala se na svakom koraku sa njim, stalno su se držali za ruke", tvrdi ona.

"Videla sam pre neki dan kako je iz stana iznosila neke velike džakove. Nisam sigurna šta je bilo u njima. Spustila ih je zajedno sa unukom do ulaza zgrade i stavili su ih u gepek unukovog automobila. Džakovi su bili crne boje, tako da nisam sigurna šta je u njima bilo, moguće da je Milutinovu garderobu poklonila u humanitarne svrhe. Toliko mi je žao kada je vidim ubledelu, ucveljenu, šta je sve ta žena preživela, ali i dalje se dobro drži",  poručuje komšinica.

Unuk Branko je često uz Anu, a to je bila velika Mrkina želja.

"Budući da nije imao svoje dece, Mrka je Aninog sina Igora doživljavao kao svog, a njene unuke je gledao isto kao rođene. Sonji i Branku je bio najbolji deda na svetu, a u Branku je video budućeg Aninog zaštitnika. Kupio mu je automobile i zamolio ih da uvek budu tu za Anu kada joj zatreba i da je ne ostavljaju samu", rekao je izvor blizak pevačici za "Svet" i otkrio da je unuk svuda vozi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna