Ana Bekuta ne može da se oporavi od gubitka koji je preživela u novembru 2021. godine. Njen dugogodišnji emotivni partner Milutin Mrkonjić je preminuo, a pevačica je sve od sebe dala da nastavi sa svojim obavezama i da se ne povlači u sebe. Vratila se snimanjima u žiriju "Zvezda Granda", a uprkos tome što ne daje izjave, trudi se da bude nasmejana. Ipak, da je tuga ostavila traga vidi se po njenoj liniji - Ana je primetno smršala od Mrkine smrti.

"Ana i Mrka su pre njegove smrti bili na posebnom režimu ishrane i oboje su liniju doveli u red. Međutim, nakon što je on preminuo Ana nema apetit. Slabo jede, pa je još više smršala", kaže izvor "Informera" blizak pevačici.

Bekuta je ranije govorila da joj prija to što je smršala.

"Osećam se jako dobro, zdravo. Krvna slika je nikad bolja, a s obzirom na to da sam se mučila sa holesterolom, sada nemam taj problem, a tabletu za pritisak sam prepolovila", ispričala je Ana i istakla da ima energiju za sve.

"Mršavost je dostižna. I, evo, ja nisam još mršava, ali idem polako ka tome, ne žurim. Svi znaju da imam 60 godina, a žene u šezdesetim moraju da biraju između zadnjice i lica, to je davno rekla Katrin Danev", rekla je Ana.

ATA / Antonio Ahel Ana Bekuta smršala

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna