Milutin Mrkonjić preminuo je krajem novembra prošle godine, a sve do svoje smrti vodio je računa o supruzi Daši. Ana Bekuta, koju je voleo poslednju deceniju svog života, isticala je kako joj to ni najmanje ne smeta. 

"Zaista nemam ništa protiv toga što se viđaju. Ja poštujem njegovu prošlost, kao i on moju. Mi smo stvari od starta postavili na pravo mesto. Ne pada mi na pamet da mu branim da se viđa s njom. Ona je sama i nema nikoga", govorila je ranije Ana Bekuta koja je Dašu ponudila pomoć i kada je Mrkonjić preminuo.

Sada su Ana i Daša odlučile da se susretnu kako bi olakšale jedna drugoj teške dane nakon Mrkinog odlaska.

"Ana je dosta razmišljala o Daši i svim pričama koje kruže od kad ih je Mrka napustio. Zna Ana koliko je Mrka brinuo o Daši, da je posećivao stalno i pomagao joj novčano, zato je sada odlučila da ode kod nje da barem porazgovaraju",  kaže izvor za "Star" i dodaje:

"Prijatno se iznenadila, jer ju je Daša uljudno primila i ugostila. Lepo su sele i uz kafu sve razjasnile. Iako se pričalo da Daša živi na rubu egzistencije, to ipak nije tačno, ali joj je Ana svakako ponudila pomoć, kad god joj zatreba. Smatra da je toliko dužna svom Mrki, sa kojim je živela poslednjih 10 godina, a zna koliko je on lepo pričao o Daši i da je uvek bio tu za nju.

"Daša se Ani zahvalila na svemu, naročito na poseti jer su sad konačno sve razjasnile. A Daša je toliko bila dirnuta ovom posetom da je zamolila Anu da na proleće kada se prolepša vreme zajedno odu na Mrkin grob", zaključio je izvor.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna