Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić deceniju negovali su ljubav na kojoj su im svi zavideli. Pevačica je često isticala da tajna njihovog skladnog odnosa leži u činjenici da su se sreli kao već ostvareni ljudi.

"Polovina života prošla mi je u traženju. Kada smo se upoznali, imala sam 52 godine, on skoro 70", rekla je Ana pre nekoliko meseci za 'Hello".

Mrka je bio veoma pažljiv i romantičan i za svaki važan datum je svojoj voljenoj Ani priređivao iznenađenja. Tako bi bilo i ovog 14. februara da ih smrt nije rastavila.

Ana se prisetila njihove velike ljubavi uz zajedničku fotografiju i emotivnim rečima.

"Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvalisa, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve veruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikad ne prestaje. (Apostol Pavle - Prva poslanica Korinćanima)", napisala je Bekuta na Instagramu.

Mrkonjić je preminuo na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje 27. novembra 2021. godine, gde se lečio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba. 

ATA / Antonio Ahel Uživali su deset godina u svojoj ljubavi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna