Svaki izbor za pesmu kojom će se Srbija predstaviti na takmičenju za  Eurosong izazove poneki konflikt ili skandal, a sada se u centru našla Sara Jo.

Mlada pevačica se prijavila na ovaj konkurs, a njena koleginica Maja Nikolić je izjavlila da joj je "unapred nameštena pobeda". Kao odgovor, Sara je snimila video karikirajući Majino pevanje, ali je taj njen snimak na Instagramu izazvao mnogo negativnih ali i uvredljivih komentara. Neke od njih je Sara objavila: "Blamiraš se, majmunčino", "koliko smara više ova kobiletina, mrš", "tukla bih je", "dokle će ova kobila misliti da je interesantna?"

Usledila je i njena reakcija: "Koliko god da mi je jasno da se ne može udovoljiti svima, i dalje uspe da me iznenadi to u kolikoj meri je prisutno licemerje na društvenim mrežama. Tema je preopširna, i zbog toga sam uglavnom izbegavala diskusije o tome, ali 'ajde ovog puta da se nadovežem na jučerašnju objavu...

Dakle, ako se ne oglasiš i ne izraziš svoje mišljenje, nezanimljivi si i dosadni beskičmenjak. A ako se izjasniš i daš svoj komentar o nečemu, onda si nadmena i umišljena budaletina", napisala je, između ostalog, Sara.

"Ono što me najviše poražava kao čoveka je činjenica da ista stvar koja se osuđivala pre par dana, koja je bila goruća tema jer je, nažalost, imala fatalan ishod, postaje za tren oka realnost, sa kojom smo se suštinski saživeli već neko vreme", dodala je ona, aludirajući na samoubistvo jutjuberke Kike Đukić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna