Ponosna mama je jedva dočekala rođenje drugog deteta i uopšte joj nije teško da preuzme na sebe sve obaveze i bude potpuno posvećena sinu. Svetlana Grubor ima razumevanje za supruga, koji zbog posla ustaje rano, pa je na sebe preuzela noćno ustajanje.

"Prošlo je sve dobro. Pre četiri nedelje sam se porodila, stigao je Aleksej. Stvarno sam prošla na porođaju prošla odlično. Ali evo posle četiri nedelje već sam aktivna. Osećam se dobro, srećna sam, beba je super", rekla je voditeljka i istakla da uopšte nije nervozna.

"Toliko sam jedva čekala da se Aleksej rodi, pa mi ništa nije teško. Stvarno mamama najteže pada to noćno buđenje na dva sata. Ali meni to ne pada teško. Srećna sam što se on rodio i uživam. U našoj priči je to malo drugačije. Pošto suprug radi i ujutru ustaje za posao, on nema obavezu da se budi noću, ja sam mu dozvolila i omogućila da se ne budi noću. Sve je normalno, nisam nervozna, stvarno uživam", kaže Svetlana za "Premijeru" ali ne skriva da joj posao mnogo nedostaje.

"Posao mi nedostaje, kad toliko voliš to što radiš, to više i nije posao. Uživam da gledam kolege i često im i pišem pošto ih sad baš redovno gledam, jer sam budna u to vreme", ispričala je Svetlana.

Voditeljka je već šest godina u braku sa Aleksandrom Gruborom, iz kog imaju sina Viktora.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna