Voditeljka jutarnjeg programa na "Pinku" Svetlana Grubor, koja je na trudničkom bolovanju, nalazi se u samoizolaciji jer je zaražena koronom. Da je pozitivna na kovid-19, saznala je u šestom mesecu trudnoće. Nije imala izražene simptome, ali gubitak čula mirisa joj je bio prvi signal da se testira.

 "Nisam ni mogla da pretpostavim da imam koronu, jer sam vakcinisana. Simptome nisam imala specijalne, malo mi je bio zapušen nos. Posle nekoliko dana, miris je počeo da mi se gubi i to mi je bio signal. Testirala sam se, stigli rezultati da sam pozitivna. Moj ginekolog mi je odmah rekao da se ne brinem, da će sve biti ok jer sam vakcinisana, da su male šanse da se bilo šta iskomplikuje", rekla je Svetlana za "pink.rs", kojoj je danas deseti dan u samoizolaciji.

"Samo zato što sam vakcinisana, prošla sam bez ikakvih tegoba, lekova. Temperaturu nisam imala, sve je bilo normalno. Najsrećnija sam na svetu što sam se vakcinisala, iskreno da vam kažem. Vakcinisala sam se mesec dana pre nego što sam zatrudnela, ispostavilo se da je to najbolja odluka koju sam mogla da donesem. Pre mesec dana sam dobila obaveštenje za treću dozu... Vakcinina me je spasila, ali bukvalno. I takođe, bitna stvar, sve moje kod kuće, koje sam zarazila - svi su prošli isto kao i ja, jer su takođe bili vakcinisani", rekla je voditeljka. 

Izvor: Lepa&Srećna