Emina Jahović kraj braka s Mustafom Sandalom - s kojim ima dva sina, Jamana i Javuza, a koji je trajao deceniju - nije lako podnela. Šta više, dan kada je on i zvanično okončan, pamti kao jedan od najtežih dana u životu.

"Dan razvoda je bio katastrofalan za mene, za to sam se spremala dve godine. Mnogo sam plakala, a isto i on. Tugovao je. Nije plakao, ali je tugovao, videla sam da mu nije bilo lako. Sudija je rekao: ‘Molim te prestani da plačeš jer ću odložiti suđenje’", otkrila je pevačica nakon razvoda kojoj ipak smeta interesovanje za njen privatni život.

"Naravno da mi smeta. Razvod je privatni porodični zemljotres i niko ne bi trebalo da se naslađuje detaljima. Najteže mi je što ne mogu decu da zaštitim od toga, i to osećam kao veliku nepravdu i manu posla koji obožavam", iskrena je bila za "Kurir" Emina.

Pevačin bivši suprug se nedavno verio sa dve decenije mlađom Melis Sutsurup, a njegovi sinovi su navodno za to saznali preko televizije.

"Mustafa se tajno verio u svojoj kući. Kada se sve završilo, fotografije je objavio na društvenim mrežema, što je u Turskoj odjeknulo kao bomba. Sinove nije obavestio o veridbi, pa su za sve saznali preko televizije i ništa im nije bilo jasno. Odmah su počeli da zapitkuju Eminu koja nije znala kako da im objasni da je vest tačna. To ipak otac treba da im saopšti, a ne ona",  izjavio je za "Star" izvor blizak pop zvezdi.

Instagram / yaemina Emina Jahović sama podiže dvojicu sinova - Jamana i Javuza.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna