Obožavaoci Toma Seleka su očajni otkako se pročula vest da je slavni glumac teško bolestan.

Neki su već primetili da se otežano kreće i čak hramlje u nekim scenama popularne serije "Plava krv". Bilo je čak i vesti da su angažovali dublera za izvesne scene, mada njegov lik šefa njujorške policije Frenka Regana ne učestvuje u nekim akcionim sekvencama. Međutim, priča se da on čak i otežano diše i da ga je duga karijera u Holivudu prosto samlela. Činjenica je da je Selek napunio 76 godina i da mu je možda i vreme za penziju.

Naime, poznavaoci tvrde da se već dugo bori sa neizlečivim artritisom i da uzima jake steroide, ali bolest već značajno utiče na njegove zglobove i, samim tim, i na kretanje. To je tužna vest za sve koji mačo glumca pamte još iz serije "Magnum", koja ga je i proslavila.

tom selek plava krv
Profimedia 

Međutim, i Selek i njegov predstavnik za štampu oštro negiraju svaku vest da se glumac povlači. Snimljena je i 12. sezona serije "Plava krv", a Selek kaže da su upravo likovi glavni ključ njene ogromne popularnosti.

"Nije to serija u kojoj možete da dovedete nekog novog detektiva u igru, jer on treba da sedne sa svima ostalima za porodični sto", objasnio je Selek.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna