Vera je Novaku Đokoviću jedan od najvažnijih oslonaca u životu i teniser je mnogo puta to stavio svima do znanja.

Međutim, on ima i druge snažne principe, a jednog se posebno drži kad je reč o njegovoj i Jeleninoj deci, Stefanu i Tari. Naime, mališani još nisu kršteni, premda sin ima već sedam, a ćerka četiri godine. Misteriju oko ove situacije je razrešila Dijana Đoković koja je govorila o tome u emisiji "Dok anđeli spavaju". 

Prema njenim rečima, njeni sin i snaja žele da deca još malo porastu i shvate šta, zapravo, ovaj čin znači. Dijana kaže da je veoma ponosna na Novaka. 

"Svi bi podredili uspeh iznad duhovnog mira. Kod Novaka je jaka velika zahvalnost koju ima. Zahvalan je na svemu što je ostvario, sve je vanzemaljski. On se drži svojih principa i verovanja, to čini čoveka, to čini njega", kazala je Dijana. Ona je naglasila da Novak  nosi osveštani krst koji je dobio na Hilandaru, koji mu daje snagu. Proveo je tri dana na Svetoj Gori i to je za njega veoma važno iskustvo.

"On je zaista duhovno biće, krstio se kada je imao pet godina i taj čin shvatio je ozbiljno", kaže majka srpskog tenisera. "Ima nešto u sebi. Stalno ga pitam kada će da krsti svoju decu, a on mi kaže "kada budu mogli da shvate čin krštenja" . Podsetimo, Stefan je pošao u školu, a roditelji su za njega odabrali da to bude u Srbiji.

Profimedia U najlepšim trenucima sa ženom Jelenom i decom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna