Svako ko stupa u brak mašta i nada se da je to za ceo život. I pevačica Goga Sekuć je tako mislila kada se na večnu ljubav zaklela Urošu Domanoviću. Dobili su sina Vasilija Andreja 2018. godine, ali su ipak rešili da okončaju brak.

"Prosto ta neka daljina. On je u Švajcarskoj, a dete je u Beogradu. Iz nekih naših ličnih razloga koje ne želimo da iznosimo moralo je tako da bude. Nit je meni lako da budem sama sa detetom, nit je njemu lako da bude tamo sam. Da ne bi dolazilo do nekih rasprava, tenzije i loše atmosfere zarad sreće našeg sina mi smo odlučili da ostanemo prijatelji",  istakla je pevačica i priznala da joj nije bilo lako da kaže roditeljima da se razvodi.

"Negde je realno bilo da će to da se desi, a sa druge strane nije ni lako. Posebno treba reći roditeljima, manje više šta će ko da kaže, ali s obzirom da su moji 50 godina u braku i da se niko nije razveo u familiji, eto izgleda da sam ja izrod", rekla je za "Kurir" pevačica. Goga je ispričala da dobro funkcionišu iako više nisu u braku.

"Ako dete živi sa majkom negde i pripada da bude i majka staratelj, a otac da ga viđe kad god poželi. Mi nismo imali problem, jer smo iako smo se dogovorili na leto da nemamo ništa emotivno. Bili smo zajedno na letovanju i u istoj kući na moru i funkcionisali smo kao familija",  rekla je pevačica kojoj ne smeta da Uroš nastavi dalje i pronaše novu partnerku.

"Taj neko ako se bude pojavio da bude dobar prema našem sinu i ništa me drugo ne zanima",  istakla je pevačica i naglasila da ona o novoj ljubavi ne razmišlja

"Ne razmišljam o tome, ja uživam sa svojim sinom. Mnogo sam srećna, vraćam se da radim, Vasilije raste i ne čuva ga dadilja više, već baka i deka. Guramo tako sami i lepo nam je",  rekla je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna