Samo lakši simptomi i tegobe bili su jedine posledice korona virusa kojim se Svetlana Ceca Grubor zarazila u šestom mesecu trudnoće.

Zahvaljujući vakcini koju je primila mesec dana pre nego što je ostala u drugom stanju, voditeljka Pinka se sada oseća odlično i sada već brine slatke brige - koje će ime dati detetu.

"Moj sin već ima 5 i po godina, dugo smo hteli drugo dete. Ja sam ušla u sedmi mesec, porođaj će biti u januaru. Biće još jedan dečak. Mislila sam da će biti lakše da odaberem ime, ali nije jednostavno izabrati ime za svoje dete", ispričala je Ceca u "Premijeri - vikend specijalu".

"Trudim se da se ne ugojim zato što znam da je ženama posle problem, ali nije lako. Meni udovoljavaju svi i moram priznati da je to baš prijatno, imam podršku porodice i porodice od mog supruga. Bliski smo jako i to je jako lepa atmosfera", ispričala je voditeljka koja se nada da će se što brže oporaviti i posle porođaja i vratiti na posao.

"Imala sam baš blage simptome korone, ali vakcina mi je bila sigurnost. Kada biste pitali moje kolege ko je bio najplašljiviji i ko se najviše čuvao, svi bi rekli ja... Ne znam kako mi se to desilo. Doktor mi je rekao da ne brinem jer sam vakcinisana i tako je i bilo. Imala sam blage simptome prehlade i to je to. Apelujem na sve da se vakcinišu, nadam se da su ljudi svesni koliko je važna ta vakcina", rekla je Ceca.

Izvor: Lepa&Srećna