Novinarka Olivera Jovićević iznenadila je sve odlukom da posle 18 godina napusti RTS. Ipak, istakla je da odlazi u kolegijalnoj i prijateljskoj atmosferi i otkrila čime će se baviti u budućnosti.

"Veliku zahvalnost dugujem mojim gostima i sagovornicima, a bilo ih je više stotina iz svih sfera života, od eksperata i profesora do stranačkih lidera i predsednika vlada i države. Najveću zahvalnost dugujem gledaocima koji su u proteklih 17 sezona pratili Upitnik, najdugovečniji tok-šou na svim nacionalnim televizijama, koji je predstavljao „krvnu sliku Srbije“. Svoj dalji rad nastaviću u oblasti TV produkcije i marketinga. Sa velikim uzbuđenjem pripremam nove projekte i radujem se budućim izazovima i prilikama", navela je, izmešu ostalog Olivera u svom zvaničnom saopštenju.

Svoje pratioce na "Instagramu" obavestila je da je napustila Srbiju. Naime, novinarka je objavila fotografiju sa granice, ali nije precizirala da li ide na odmor ili će ostati duže van zemlje.

Olivera Jovićević napustila Srbiju
Instagram/Olivera Jovicevic 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna