Voditeljka Sanja Marinković nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Dok jedni uživaju u njenoj emisiji i savetima koje često deli na društvenim mrežama, drugi joj zameraju da nekada pretera u komentarima. I njene komšije su istog raspoloženja - jedni misle da je pristojna, drugi da se uobrazila, a posebno od kada se razvela od Aleksandra Uhrina.

"Ne znam šta se njom dogodilo, ali posle razvoda kao da se uobrazila i više nije ista osoba. Dugo ona ne živi sa mužem, ne onoliko koliko je poznato javnosti. Zašto je krila, to je njena stvar i nije bitno, ali od tada je postala prilično drska. Ranije je bila nasmejana i ljubazna, umela je da stane i čuje različite komentare. Sada se ponaša kao šiparica. Dete joj je fino i vaspitano, a supruga ne viđamo često. Ja sam ga za poslednjih nekoliko godina videla jednom da je dovezao mališana", rekla je za "Blic" komšinica Zorja, dok drugi komšija nije želeo da otkrije svoj identitet i ističe da voditeljku vidi samo kada prođe autom.

"Moja supruga i ćerke joj se javljaju, ja ne. Meni je i na televiziji iritantan njen glas. Nakon skandala kada je nešto pisala oko provoda za vreme korone, ja sam samo potvrdio loše mišljenje koje imam o njoj. Ćerka priča i da se sada piše kako je u sukobu sa nekim pevačicama jer ih nije ispoštovala u emsiiji. Tako mi i deluje, kao ambiciozna žena koja samo misli da postigne neki uspeh bez obzira na sve, ali to me ne dotiče. Pa što joj dolaze u emisiju ako ih vređa. Sve vam je to isti koš",  kaže komšija.

Sanja o bivšem suprugu

"On je insistirao na privatnosti, a ja sam obećala da ću cenu svog posla plaćati samo ja, a ne i moja porodica. Zbog toga smo se retko pojavljivali zajedno na javnim događajima, bilo je vrlo malo naših fotografija u medijima i na društvenim mrežama. Putovanja su nam bila porodična mera sreće. U avgustu 2019. godine smo bili na letovanju u Zanzibaru. U telefonu i na polici kod kuće čuvam zajedničke trenutke radosti. Tu intimu nikada ne bih delila sa nepoznatima jer osećam veliko poštovanje prema privatnosti svoje porodice"

 "Ona je moja komšinica, ali o njoj imam srednje mišljenje. Nije ona baš takav tip ljudi da se javi uvek, dešava se da prođe i da mi se ne javi, ali ona je dosta zamišljena, previše je zauzeta svojim poslom, ali živim svoj život, šta me briga. Kada se razvela, nije bilo potrebe da se pročuje, čovek je otišao i to je to. Trenutno je ne viđam sa nekim, ali neće sigurno ovde da dovede nekog jer živi sa sinom. Ova emisija što je bila, to mi nije baš milo. Nije to u redu, ne treba da dođe do nesuglasica između njih, svi imamo pravo da živimo i svi imamo pravo na svoju reč, ali potcenjivati nekoga to ne valja", rekla je komšinica aludirajući na situaciju koja se dogodila sa Kaćom Živković.

Naime, pevačica je gostovala kod Sanje, a na kraju emisije oglasila se na Instagramu gde je navela da ju je uvredio postupak voditeljke, odnosno, to što je izbacila iz montaže njen odgovor na jedno pitanje.

Zbog toga joj je uputila zahtev za izvinjenje, a Sanja je s druge strane ispričala da nikavih problema nije bilo i da će Kaću ponovo zvati u emsiju jer je dobar sagovornik.

"Zbog čega da se izvinim? Nema ovde nikakvih problema, naši timovi su se čuli i sve je u redu. Kada sam se konsultovala sa produkcijom i montažerima, izbacili smo deo od 10. do 15. minuta jer su se preklopile dve izjave i nije bilo moguće dobiti čist rez. O tome svedoči i sirov materijal. Sem tehničkih momenata, druge namere nije bilo. Kaća je moj drag gost, daje pametne odgovore i dobar je sagovornik. Nemam crnu listu i opet ću je zvati u emisiju", rekla je Sanja za "Alo" nakon svega što se dogogodilo. Ipak Kaća je ostala pri svom stavu i nema nameru da pređe preko onoga što se dogodilo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna