Kaća Živković je i dalje uvređena zbog uvredljivog pitanja Sanje Marinković na koje je uzvratila, ali je njen odgovor "isečen" iz emisije.

Podsetimo, Sanja je postavila pitanje da li rijaliti učesnice i pevačice muškarci doživljavaju kao žene lakog morala i ograničene inteligencije, ali je pevačicin odgovor "nestao" prilikom montaže emisije pa ostaje utisak kao da se i ona slaže sa voditeljkom.

"Pročitala sam njenu izjavu kako kaže da nije uspela da sav materijal smesti u tih sat, sat i po vremena emitovanja, pa ga je onda kratila po sopstvenom nahođenju i mene uskratila za komentar na njeno uvredljivo pitanje", rekla je Kaća za "Alo". "Ako joj ne polazi za rukom da organizuje i vodi jednu takvu emisiju, onda neka pređe na nešto manje zahtevno gde neće postojati nikakav rizik da nekoga uvredi niti omalovaži."

Pevačica kaže da su voditeljkina objašnjenja smešna i da se Sanja njoj nije izvinila. "Jeste mom menadžeru i nudi sirovi materijal sa mojim odgovorom koji bih ja mogla da okačim na Instagram ili Jutjub - klasično vređanje inteligencije."

Katarina je i dalje čvrsto pri stavu da neće više gostovati kod nje. Ne želi da gostuje tamo gde je vređaju i gde voditeljka, kako Kaća kaže, završava rečenicom: "E pa, drage moje, hvala vam što se niste pravile gluplje nego što jeste". Katarina kaže da, ako nije bilo mesta za njen odgovor, onda nije trebalo da bude mesta ni za Sanjino pitanje.

Sanja je, podsetimo, izjavila da "nema nikakvih problema". Prema navodima pomenutog lista, timovi su se čuli i sve je u redu. "Kada sam se konsultovala sa produkcijom i montažerima, izbacili smo deo od 10. do 15. minuta jer su se preklopile dve izjave i nije bilo moguće dobiti čist rez. O tome svedoči i sirov materijal. Sem tehničkih momenata, druge namere nije bilo. Kaća je moj drag gost, daje pametne odgovore i dobar je sagovornik. Nemam crnu listu i opet ću je zvati u emisiju", rekla je Sanja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna