Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović, sa sinom Aleksejem svoju porodičnu oazu izgradili su u Španiji. Naime, oni žive u Madridu i to u veoma modernoj i luksuznoj vili, koja je okružena bujnim zelenilom, a uz veliki bazen, tu su i prostrani travnjaci. Sve je idealno za odgajanje dece, a par uskoro očekuje pojačanje. Manekenka je u drugom stanju, a nije krila da im je velika porodica želja.

"Luka je oduvek želeo da bude mlad tata, a sada sanja o tome da mu rodim fudbalski tim sinova. Ja bih volela da ipak dobijemo ćerku. Mislim da bi se i on skroz raspilavio kad bi uzeo devojčicu u ruke. Zaljubiće se u nju i držaće je kao malo vode na dlanu", rekla je svojevremeno Sofija koja ipak ponovo nosi dečaka

U njihovom domu je uvek veselo, jer je često tu i Lukin prvenac kog je dobio tokom veze sa Anđelom Manitašević. Kako David danas proslavlja treći rođendan fudbaler je to obeležio i na društvenim mrežama.

"Već punimo tri godine... Mnogo uspomena je za nama, a čeka nas još više... Srećan rođendan, tatina sinčino. Voli te tata", napisao je fudbaler.

Sin Luke Jovića napunio 3 godine
Instagram/Luka Jovic 

Čestitkama se pridružila i Lukina izabranica Sofija Milošević koja je na svom profilu objavila niz fotografija sa slavljenikom.

"Srećan rođendanko, Davide. Volimo te puno",  napisala je lepa manekenka koja uživa u novoj životnoj ulozi.

Sin Luke Jovića proslavio 3. rođendan
Instagram/sofijamilo 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna