Sanja Marinković razvela se 2020. godine od Aleksandra Uhrina zvanično, ali kako je jednom prilikom priznala, njihovi stavovi i pogledi razišli su se još nekoliko godina pre toga. Oboma je cilj bio da zaštite interese sina Strahinje, pa su tako nakon rastanka ostali u prijateljskim odnosima.

"Baš smo prijatelji i mislim da je ta podrška nešto najvažnije. Ne idemo na piće, ne večeravamo nas dvoje, ali kada meni i Strahinji nešto treba, on je jedna od prvih adresa na koje se obratim. Čak i kad mi se tata razboleo, najveća podrška bili su mi rođeni brat i moj bivši muž. Čak i posle kada sam prolazila kroz teške periode, kada mi se brat ne javi u tri, četiri ujutru, imala sam slobodu da pozovem njega", kaže voditeljka.

Odluku da se rastanu doneli su sporazumno, a kako Sanja rekla u emisiji "Pretres", to im je i pomoglo da sačuvaju odnos.

"Kad smo počeli da se zabavljamo, sećam se da sam mu rekla: ‘Molim te, ako ikada odlučimo da se rastanemo, neka to bude pre nego što počnemo da se mrzimo‘, tako da smo to ispoštovali",  rekla je i dodala:

"Mi smo se kada je ljubav nestala razišli kao muž i žena, ali ne kao otac i majka. Nismo prijatelji koji dele intimu, to nije ni normalno ni zdravo, ali stvari koje nas okupiraju, brige, trudimo se. Ipak on najbolje poznaje moju porodicu i mene i može najbolje da pomogne", bila je iskrena Sanja koja, uprkos svemu, nije skrivala da je Aleksandar bio njena velika ljubav.

"Venčala sam se i birala isključivo iz ljubavi. Meni nije bilo bitno da se venčam i stavim burmu, već da budemo zajedno i da se provodimo. Dala bih sve na svetu da mi je neko rekao to će trajali ceo život i da mi je dao da potpišem garantni list, odmah bih to uradila. Ali nažalost nije funkcionisalo. Verujem da u životu postoji mnogo više velikih ljubavi, nego brakova, i uvek ću da kažem da je Aleksandar bio moja velika ljubav",  rekla je ona svojevremeno u emisiji " Preživeli" i otkrila da joj je skidanje burme zapravo bio najemotivniji i najteži momenat.

"Toliko sam volela taj prsten, nikad ga nisam skidala, to mi je bio prvi nakit koji sam nosila i rekla sam da ću definitivno da se rastanem kad ga skinem. Sto puta sam ga skidala i vraćala, čak mi je terapeut rekao da se postoji takav sindrom. Možda je to bio za mene najemotivniji momenat, jer je to bio simbol moje ljubavi", ispričala je voditeljka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna