Nema veće ljubavi od one koju osećaju deda i baba prema unučetu, a čini se da Tonči Huljić jedva čeka da to doživi.

Popularni kompozitor i njegov budući zet Petar Grašo gostovali su zajedno u emisiji Tatjane Jurić, a nije bilo moguće preskočiti temu prinove koja je na putu. Voditeljka je postavila duhovito pitanje, pa se i razgovor u studiju nastavio u tom stilu.

"Tonči, je l' ti rekao ko - postaćeš deda?", pitala je Tatjana. "Ma, nemoj mi ništa govoriti, gledam ove slikice, tako. Stalno sam govorio - hoćete me više napraviti dedom? Onda kad je došao taj trenutak, malo me uhvatila panika. Ja sam čovek koji uvek planira na duge staze. A šta sad kad postaneš "dida"? Sad samo čekam - "pradida"", rekao je Tonči, a na njegov odgovor nadovezao se i Petar Grašo.

"Mi smo uvek jedan drugom radili ludorije, mislim da ovo finalna", rekao je Grašo uz osmeh, čija je veza sa Hanom Huljić nedavno otkrivena.

On se osvrnuo i na vesti da će postati otac, pa je priznao da mu je trebalo vremena da to shvati.

"Trebalo mi je neko vreme, kao i verojatno svakom čoveku, da sam sa sobom osvestim tu divnu informaciju i sad živimo u slatkom iščekivanju. Kad zatvorimo vrata naše kuće, živimo kao i sve normalne porodice koje čekaju prinovu", rekao je Petar.

Što se tiče menjanja pelena, imao je spreman odgovor: "Mislim da ima i drugih članova ove familije koji trebaju da guglaju kako se to radi."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna