Mnoge poznate dame pokušavale su da skrase Vladu Mandića, ali to nije pošlo za rukom ni Ani Nikolić, ni Mariji Petronijević, ni Kristini Bekvalac. Njegovo srce osvojila je 15 godina mlađa Jasmina, sa kojom je otišao pred oltar i ako je važio za velikog protivnika braka.

"Nervira me taj papir. Mislim da on sve pokvari. Nema potrebe za tim. To u svakom slučaju ne umanjuje činjenicu da sam sa Jasminom planirao zajednički život", govorio je Vlada ranije i istakao da je Jasmina u njegov život ušla u trenutku kada je potpuno odustao od zamisli da živi sa nekim.

"Bilo je to potpuno nenadano i neočekivano. Uopšte nisam planirao u tom trenutku da sa bilo kim krećem u priču veze a kamoli neke porodice. Imam mnogo posla, često sam i van zemlje i jednostavno nisam video prostora za tako nešto u mom životu", pričao je za Blic puls" ranije Mandić.

"Jasminu sam upoznao u Užicu, u kući naših zajedničkih prijatelja. Tamo sam odlazio tada često zbog posla i prvo sam je viđao tamo nekoliko puta, pa smo kasnije krenuli da izlazimo. Nekako se sve desilo spontano i odmah se razvila priča. Između ostalog, počeli smo odmah i da živimo zajedno, jer nije bilo ni logično drugačije. Ona je bila tamo, a ja u Beogradu. Da nije prešla kod mene da živi, teško da bismo se viđali ili bar ne bi moglo biti mnogo često. Da nije bila ta situacija, možda se ne bih ni odlučio na taj korak zajedničkog života. Jednostavno sam počeo da mislim da ne postoji žena koja može da bude uz mene, a da me ne davi i ne opterećuje. Odustao sam od te priče. I onda kad je Jasmina došla da živi kod mene razbila mi je tu sliku u glavi. Odmah sam znao da ćemo se odlično slagati", rekao je Vlada koji se Jasminom sa kojom ima troje dece, oženio 2020. godine.

"Venčali smo se jer smo u tom momentu osetili da treba, ali ni meni ni njoj taj papir ništa ne znači. Odlično se slažemo iako je ona od mene mlađa 15 godina. Dobra je, fleksibilna osoba koja za mene, moje postupke, odsustva, nervoze i sve druge moje mane ima puno razumevanja", kazao je za "Story" Vlada koji  ne krije koliko je zadovoljan suprugom.

"Ona nema ispade poput mojih. Divna je, iz dobre je porodice, nije ljubomorna i odlično zna šta je meni najvažnije. Da bude dobra majka i ne osvrće se na spletkarenja okoline. Da bude fokusirana na porodicu i svoj posao", ističe Mandić.

"Okončala je fakultet i već ima svoj biznis u ugostiteljstvu. Zahvaljujući njoj nemam mnogo neostvarenih želja, možda bih voleo još jedno dete i, recimo, da se poslovno dovoljno nadogradim da imam više vremena za nju, mališane i sebe, na kraju krajeva. Obožavam skijanje, evo sezona će proći, a ja nijednom nisam bio. Eto, to bi mogla da bude neostvarena želja", zaključio je Mandić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna