Život Milice Dabović ispunjen je brojnim lepim ali i ružnim događajima. Iza sebe ima blistavu košarkašku karijeru, kao kapiten predvodila je našu reprezentaciju i osvojila brojne medalje. Nije se slagala s čelnim ljudima sporta, a u javnost je izašla priča o teškom odrastanju pod surovim disciplinskim merama koje je sprovodio njen otac, o čemu je javno govorila njena starija sestra Jelica.

Nije imala previše sreće ni u emotivnim vezama ‒ momci su je zlostavljali i varali, praznili bankovne račune... Sve što se dogodilo dovoljno je za jedan uzbudljiv roman koji Milica planira da napiše.

"Ono što mi se izdešavalo je mala maca naspram ono što čuvam u sebi. Ima dosta toga i sve se nešto suzdržavam da o tome govorim. Kada budem ispričala šta mi se dešavalo u reprezentaciji ljudima će biti sve jasno. Ja stalo pričam o toj reprezentaciji, jer me to najviše boli i tišti. Ja sam dosta ćutala, ali vreme je da progovorim - započinje Milica:

"Ja sam osoba koja ne živi u lažima, hoću da kažem onako kako jeste, ali sve bukvalno sve od početka do kraja ću otkriti u svojoj knjizi koja će napraviti veliki bum"; rekla je za "Informer" Milica kojoj nije bilo lako da preobrodi sve ono što joj se dogodilo.

"Nakon što sam se rastala od Šimeta dugo sam se plašila za svoju bezbednost, plašila sam se i Stefanovog oca, zato sam ih obojicu i prijavila, ali ništa napravila nisam iskreno da ti kažem. Jedan me je psihički zlostavljao, drugi fizički i kad se sve to spoji, ja ne znam kako sam ostala normalna nakon svega", kaže  Milica koja nije spremna za novu ljubav

"Moj ljubavni status je ‘srećno razvedena‘ (smeh). Nisam spremna za novu ljubav, jer se plašim. Plašm se svega, da me ne slaže, da me ne udari, da me ne povredi... Prodali su mi sve, uzeli su mi sve i ostavili na ulici bez ičega. Sada ne želim opet da prolazim kroz sve to. Napokon sam stala na noge, kupila auto, osnovala svoj brend i živim život onako kako jedna žena zaslužuje da ga živi", rekla je Milica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna