Nedavno je sve iznenadila vest da se razvodi Saša Joksimović nakon 13 godina braka. Povod za ovaku priču potekao je od samog glumca, koji na "Instagramu" objavio fotografiju sa ženom koja nije njegova supruga, uz komentar “Konačno slobodan”.

Na pitanje da li se razvodi nije želeo da odgovara, pa su mnogi pomisli da je njegova ljubav sa suprugom Nevenom gotova. Kada su se stišale strasti, rešio je da otkrije istinu.

"Kakav crni razvod! Ja ne bih mogao da živim bez moje žene, kao ni ona bez mene. Uostalom, bilo bi glupo da se razvedemo posle dvadeset godina. Ako smo izdržali zajedno dve decenije, izdržaćemo još toliko", rekao je Saša i istakao da se sa suprugom nikada ne svađa.

"Nikad, verujte mi na reč. Tačnije, posvađali smo se sto puta, što je i normalno, mada ja to i ne smatram svađom, već konstruktivom polemikom. Mnogo volim da diskutujem, a kako smo oboje bučni, mogu misliti kako to deluje sa strane. Da bi brak funkcionisao, osim ljubavi neophodna je tolerancija. Nas dvoje smo uvek jedno drugom izlazili u susret. Zajedno radimo na negovanju našeg odnosa, ali i na vaspitavanju sina Ilije, koji nas čini beskrajno ponosnim. On je jedan zdrav i srećan dečak, koji će u aprilu napuniti 13 godina", rekao je za Hello" glumac. Saša i Nevena u vezi su više od decenije, a već trinaest godina su bračni drugovi. Najteža im je bila 2020. godina kada su izgubili bebu.

"Izgubili smo bebu 22. maja, na našu slavu i nisam imao posla. Jedva smo je preživeli. Danas sam presrećan, jer je to iza nas. Puno radim, imam divnu suprugu, borca pravog i najboljeg sina na svetu. Ne treba mi ništa više... Hvala Bogu na svemu! Sve će proći", napisao je tada Saša na svom Instagramu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna