Adrijana Lima postaće mama po treći put. Četrdesetogodišnji supermodel je lepe vesti objavila na Tik Toku. Svog dečka, s kojim se prvi put pojavila javno na festivalu u Veneciji, u septembru 2021. godine, iznenadila je pozitivnim testom na trudnoću.

Budući tata nije mogao da veruje u ono što vidi, a brazilska lepotica je veselu atmosferu iz svog doma podelila s javnošću.

Čestitke pristižu sa svih strana,a pojačanju u prodici se najviše raduju Adrijanine ćerke Valentina i Sijena, koje je dobila tokom braka s našim košarkašem Markom Jarićem.

Adriana Lima tik tok/adrianalima

Adrijanin izabranik je 41-godišnji producent iz Kalifornije u filmskoj industriji je nešto više od deset godina. Filmovi koje je producirao nisu posebno poznati javnosti, a neki od njih su "Rock Paper Scissors", "Aleppo" i "Gods of Accident". Pre njega je bila u vezi sa turskim piscem Metinom Haruom, ali njihova ljubav nije potrajala.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna