Iako su bili u vezi nekoliko decenija Petar Grašo i Danijela Martinović nikada se nisu venčali, a sada nakon što je on uplovio u novo poglavlje života sa mlađom Hanom Huljić rešio je da joj se zakune na večnu ljubav i pred bogom.

Kako hrvatski portal index saznaje venčanje će se održati 19. februara u Splitu, ceremonija će biti u crkvi svetog Frane, a prisustvovaće najbliža porodica i prijatelji. Kako pišu hrvatski mediji kuma na venčanju će biti njena bliska prijateljica Domenica Žuvela. Često se pisalo i o tome kakvu će venčanicu nositi buduća mlada, pošto je za kreatora izabrala omiljenog Danijelinog dizajnera.


Za njihovu se vezu saznalo se u oktobru prošle godine, a četrdesetpetogodišnji pevač i 14 godina mlađa Hana su 2016. sarađivali na pesmi “Srce za vodiča”, dok je Grašo godinama veoma blizak s njenim roditeljima, koji ne kriju da podržavaju njihovu vezu. S obzirom na to da je Hana trudna i da će ove godine dobiti dete, obe porodice se veoma raduju prinovi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna