Veza Hane Huljić i Petra Graša izazvala je veliko interesovanje javnosti, a njihovo venčanje pretenduje da ponese titulu venčanja godine. Sve zanima kakvu venčanicu će mlada poneti, ko će biti zvanice, međutim, Grašo i Hana u maniru svetskih zvezda, kriju lokaciju na kojoj će se venčati - crkvu ali i restoran u kome će biti kasnije upriličena proslava za tek 30 gostiju, porodicu i najbliže prijatelje. 

Koliko im je važno da sve ostane van očiju javnosti, govori i činjenica da ni sve zvanice ne znaju gde će se par venčati. Za sada je jedino poznato da će Petru kum biti Dino Rađa, a Hani Domenica Žuvela, s kojom je prijateljica od studentskih dana.

Haninu venčanicu dizjanirao je Jurica Pirić, koji ne krije iznenađenje zvog ovolikog interersovanja.

"Dvadeset godina radim ovaj posao i nikada nisam doživeo ovako nešto, ovakav interes, po ceo dan me zovu i pitaju kakva će biti Hanina haljina", ispričao je za "Slobodnu Dalmaciju" dizajner i otkrio da će venčanica biti jednostavna i romantična.

Petar ne krije sreću što će uskoro postati otac, i ističe da im ne prija pažnja u kojoj su se našli

"Ni nama nije jasno kakav se hajp stvorio oko svega. Svesni smo svega i naših pozicija, ali nismo hteli da postanemo "hrvatski Megan i Hari", ona i ja smo povučeni, a našli smo se u žiži jer nas konstantno love. To nije jednostavno, mediji su tu da pišu. Huljići su zadovoljni. Svi smo izuzetno srećni i zadovoljni. Trudimo se ne maltretirati ljude. Tonči je briljantan čovek ", rekao je nedavno za "Blic" Petar koji s nestrpljenjem iščekuje prinovu.

"Još nisam postao otac, videću kada se to dogodi. Ja volim decu, sad kad dođe moje dete nadam se da ću pružiti njemu ljubav kao što su i meni pružili", rekao je Grašo.

Petar je 24 godine bio u vezi sa Danijelom Martinović a nikada nisu želeli da se venčaju.

Youtube/Printscreeen/Peggica, Youtube/Printscreen/Cvita5 Danijela Martinović i Petar Grašo raskinuli posle 24 godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna