Hana Huljić i Petar Grašo se uveliko pripremaju za najvažniji dan u životu. Mladi će kuma biti dugogodišnja drugarica Domenica, a venčanju će prisustvovati i Hanini roditelji Vjekoslava i Tonči Huljić, brat Ivan, Petrovi roditelji Snježana i Zoran Grašo, kao i sestra Buga. Iako par uživa u jednom od najlepših perioda života, njihova veza je od početka na meti komentara, a najviše zato što je Petar neposredno pre nego što je uplovio u romansu s Hanom, prekinuo vezu dugu 24 godine s koleginicom Danijelom Martinović.

Iako detalji njihovog rastanka nisu poznati, spekuliše se da je pevač svoju dugogodišnju partnerku ostavio zbog nove ljubavi. Hanina trudnoća je za Danijelu bila posebno iznenađenje i čini se i da će joj odabir njene venčanice veoma smetati.

Naime, Hana je odučila da na venčanju ponese haljinu omiljenog brenda Petrove bivše devojke. Kako otkrivaju dobro upućeni izvori,a prenose hrvatski mediji, ne znaju kako će Danijela reagovati, kao i da li će joj smetati što će se Hana udati u kreaciji njenih dugogodišnjih saradnika.

Iako su stalno u centru pažnje Hana i Petar ne haju za priče i uživaju u lepoj fazi života.

"Trudimo se da se distanciramo, živimo normalno i budemo normalni ljudi", rekao je za hrvatske medije Grašo koji je ostao pri stavu da ne komentariše detalje iz privatnog života

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna