Bogata naslednica Paris Hilton otkako se pojavila u rijaliti emisiji "Jednostavan život" nije prestajala da puni rubrike trač magazina.

Hapšenje i pritvor zbog vožnje pod dejstvom alkohola, snimanje "kućnog videa", neki su od incidentata koji su obeležili mladost razuzdane bogatašice. Paris sada živi drugačiji život. Posle tri propale veridbe, u novembru 2021. godine konačno je izgovorila sudbonosno "da". Karteru Reumu u "Bel Eru" i čini se da je srećnija nego ikada. Ipak, mnogi su iznenađeni iskustvom koje je naslednica lanca luksuznih hotela podelila u svom dokumentarcu "This is Paris". Roditelji su je poslali u "školu za prevaspitavanje", a ono što je tamo doživela naziva mučenjem.

"To je trebalo da bude škola, ali učenje nije bilo na prvom mestu. Od trenutka kad sam ustala pa do kraja dana svi su vikali na mene, vrištali mi u lice, doživljavala sam stalno mučenje. Osoblje bi mi govorilo strašne stvari. Maltretirali su me, činili da se osećam loše. Mislim da im je cilj bio  da nas potpuno slome. Fizički su nas zlostavljali, udarali i davili. Htjeli su nas zastrašiti, da se ne pobunimo. Bila sam dijete, a bacili su me u samicu, tukli, ponižavali i gledali golu", ispričala je Paris posle dve decenije ćutanja.

Paris je u svom dokumentarnom filmu otkrila da je zamrzla svoje jajne ćelije i da ne želi da propusti priliku da postane majka.

"Zaista sam uzbuđena jer prelazim na sledeći korak u svom životu. Konačno imam pravi život. Verujem da je imati porodicu i imati decu smisao života, a to još uvek nisam doživela, jer nisam osećala da je iko zaslužio takvu moju ljubav. Sada sam konačno pronašla osobu uz koju mogu sve da ostvarim",  istakla je bogata naslednica, koja nije otkrila da li ima problem da ostane u drugom stanju prirodnim putem.

Paris Hilton muž Instagram/parishilton

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna