Nikome nije lako da prizna, a posebno javnoj ličnosti , da ima problem sa samopouzdanjem i depresijom. Saša Joksimović važi za osobu koja nema "dlake na jeziku" a mnoge je iznenadilo kada je pre tri godine priznao da je bez posla. “U 2019. godini bukvalno ništa nisam radio, jeli smo paštetu da bi naš sin imao sve.”, rekao je glumac čija se situacija danas drastično promenila. Pre svega, kada je shvatio da je depresivan, potražio je stručnu pomoć, a onda i shvatio da "krivca" za ono što mu se dobro i loše dešava u životu, treba da potraži u sebi.

"Nema logike da su svi oko mene krivi, a ja nedužan. Kada sam sa tim raščistio, postao sam neka druga osoba, bolja verzija Saše Joksimovića. Trebalo mi je vremena da izađem iz rupčage u koju sam upao i zakoračim na siguran teren, ali sada mogu samo uzbrdo", rekao je Saša koji je prošle godine proslavio jublarni četrdeseti.

"Meni je 38. godina bila katastrofalna, u 39. mi se život preokrenuo, a 40. je nagovestila da će biti još bolja. Važno je da sam uhvatio dobar zalet", kaže za Hello" glumac koji se nedavno našao u centru pažnje glasina da u braku sa Nevenom ima probleme. On je to oštro demantova.

"Kakav crni razvod! Ja ne bih mogao da živim bez moje žene, kao ni ona bez mene. Uostalom, bilo bi glupo da se razvedemo posle dvadeset godina. Ako smo izdržali zajedno dve decenije, izdržaćemo još toliko", rekao je Saša i istakao da se sa suprugom nikada ne svađa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna