Otkako je objavljen datum venčanja Hane Huljić i Petra Graša, svi s nestrpljenjem iščekuju 19. februar, a najviše zbog venčanice koju će mlada poneti. Interesovanje se pojačalo kada je u javnost dospela informacija da će venčanu haljinu dizajnirati Jurica Pirić, s kojim Petrova bivša devojka Danijela Martinović godinama sarađuje.

Mnogi su nagađali da će je dodatno pogoditi i to što venčanicu potpisuje neko s kim je bliska, ali ona se za sada ne oglašava. S druge strane, splitski dizajner ne krije da je iznenađen koliko je interesovanja izazvala Hanina venčanica.

"Dvadeset godina radim ovaj posao i nikada nisam doživeo ovako nešto, ovakav interes, po ceo dan me zovu i pitaju kakva će biti Hanina haljina", ispričao je za "Slobodnu Dalmaciju" Jurica i otkrio da će venčanica biti jednostavna i romantična.

"Haljina će biti baš onakva kakva je i Hana, baš u duhu njene ličnosti, neće biti ni šljokica ni čipke ni seksepila... To će biti  jednostavna haljina, nežno romantična, čistih linija i jednostavnog kroja. Bela od prozračnog materijala", ispričao je Jurica kao će ovih dana osmisliti ceo njen mladenački stajling.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!