Upkos tome što Hana Huljić i Petar Grašo svoju vezu čuvaju od znatiželjnih pogleda i njihovo venčanje je obavijeno velom tajne, informacije ipak pronalaze put do javnosti.

Saznali smo da će se intimna ceremonija venčanja održati 19. februara u Spilitu, pred članovima najbliže porodice i prijateljima, kao i da će Hana nositi venčanicu omiljenog dizajnera bivše Grašove devojke Danijele Martinović. Mladi će kuma na venčanju biti njena bliska prijateljica Domenica Žuvela, Petru dugogodišnji prijatelj Dino Rađa.

Oni će tako, kako piše Gloria.hr postati dvostruki kumovi s obzirom na to da je i Grašo Rađi bio "svedok" na venčanju kad su 2001. godine on i Viktorija Đonlić sklopili brak. Petar je Dinu pružio najveću podršku kada se razvodio od prve supruge Željane.

U znak podrške Grašo je s Dinom čak i otpevao pesmu simboličnog naziva "Nisam više ja sa njom" kojom je sportista želeo da poruči da započinje novi život sa Viktorijom. 

Nakon intimnog venčanja Hana i Grašo planiraju i još jedno veliko slavlje u Splitu krajem leta na koje će pozvati čak 500 ljudi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna