Danijela Martinović raskid veze s Petrom Grašom, koja je trajala gotovo dve i po decenije, nije podnela tragično. Pevač se 19. februara ženi svojom izabranicom Hanom Huljić, s kojom očekuje dete, a Danijela nije izgubila veru u ljubav i postojanje srodne duše.

"Verujem u srodne duše, ali nikako ne verujem da to mora biti muško-ženski odnos. Srela sam puno takvih odnosa na primer učenik i učitelj, prijateljice, pa roditelj i dete, kad su po duši srodni, kad isto gledaju, isto razmišljaju, kad ih iste stvari nose, isto rastu", rekla je Danijela pa dodala smatra da je žena ženi najveći oslonac i inspiracija.

"Mi žene volimo misliti da to mora biti muškarac, ali ne mora. Moja prijateljica Doris je meni srodna duša",  kazala je pevačica u emsiji Narodnog radija i otkrila da je nedavno bila na moru gde je pronašla svoj mir.

"Svako jutro sam ustajala u pet ujutro kako bih dočekala zoru i svaki dan sam kao Mali princ pozdravljala dan",  ispričala je Danijela pa naglasila da je trenutno mnogo stvari čini srećnom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna