Katarina Živković je šokirala pratioce novom objavom na svom Instagram profilu, ustvrdivši da je dobila vest kako je "zabranjena na Pinku".

Ovo je nastavak skandala sa Sanjom Marinković od koje Kaća očekuje izvinjenje zbog omalovažavanja u emisiji "Magazin In." Da podsetimo, iz poslednje emisije je, prilikom montaže, izbačen Katarinin odgovor na pitanje koje je smatrala vrlo uvredljivim. Upitana da li rijaliti učesnice i pevačice muškarci doživljavaju kao žene lakog morala i ograničene inteligencije, pevačica je, između ostalog, odgovorila: "Što se tiče promiskuiteta i žena lakog morala, takvih ima i među voditeljkama i među advokatima, agentima i lekarima."

Na "cenzuru" ovog odgovora, Kaća je odmah reagovala na Instagramu, rekavši da je to nefer i vrlo zlonamerno. "Pošto nisam odgovorila, tačnije pošto je isekla moj odgovor, to bi značilo da ja to podržavam i da odobravam sve što ona govori", napisala je Katarina, dodavši da očekuje javno izvinjenje.

Sanja Marinković je odgovorila kako nema razloga da se izvinjava, jer je izostavljanje Kaćinog odgovora bilo tehnički uslovljeno. Sa druge strane, pevačicu su mnogi podržali, rekavši da to nije prvi put da voditeljka nekog gosta "seče" i vređa. 

Naročito je uvredljiva bila odjava emisije, kad je Sanja kazala: "hvala vam što se niste pravile gluplje nego što jeste", a onda brže-bolje dodala kako se samo šali, uz smeh.

Sanja Marinković vređa goste instagram/negujmosrbski

Na sve to, stiže sad i Kaćina objava da je "zabranjena na Pinku"! Prepiska je vrlo dinamična, pogledajte i sami!

Instagram / Katarina.zivkovic O ženama lakog morala

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna