Pevaciču Katarinu Živković upoznali smo kada se takmičila u "Zvezdama Granda", nakon čega je započela uspešnu muzičku karijeru. Kroz godine je mnogo promenila fizički izgled i ona je još jedan dokaz da žene, ukoliko brinu o svom izgledu, s godinama dobijaju na atraktivnosti.

Katarina Živković počela je da vežba u teretani na nagovor bivšeg dečka i drugarice, kako je rekla jednom prilikom. Brzo je postala zavisna od ove rekreacije, pa treninge nikada ne preskače.

"Navukla sam se na teretanu, što se da videti po mom telu. Osećam se mnogo lakše i lepše posle svakog treninga, mnogo bolje spavam, a kada vidim da napredujem, onda dobijam i dodatnu motivaciju da treniram još više i još jače", kaže Kaća Živkovićza Kurir i dodaje da je osim treninga neophodno izbaciti sve šećere i toksine iz organizma. 

"Za dobar izgled najbitnija je balansirana i zdrava ishrana i ona obuhvata 80 odsto, a 20 odsto su treninzi. Znam da zvučim kao nutricionista, ali pričam iz ličnog iskustva",  objašnjava Katarina Živković koja bi priznaje ipak uradila neke estetske korekcije. 

"Na sebi bih promenila dosta toga jer kao i većina žena, nikada nisam u potpunosti zadovoljna kako izgledam. Neću vam reći šta bih prvo korigovala da neko onda ne bi obratio pažnju na to što mi smeta. To bih učinila isključivo zbog svog unutrašnjeg mira, svoje sigurnosti, samopouzdanja", priznala je Kaća.

 Izvor: Lepa&Srećna