Mlađa ćerka Đorđa Balađevića, Beba, trudi se da sačuva uspomenu na svog oca. Rado govori o njemu i podseća na vreme koje su provodili zajedno.

Nedavno je učestvovala u emisiji „Mojih 50” u kojoj gosti biraju omiljenu muziku i kroz priče o pesmama otkrivaju nepoznate detalje iz svog života, ovonedeljno izdanje doneće neispričane priče o porodici Balašević.

Beba je govorila o pesmi “Naopaka bajka” koju je Đole napisao kada je ona doživela tešku saobraćajnu nesreću 1999. godine.

“To je tatina pesma koju izbegavam da čujem. Bojim je se na neki način. Sećam se kada je došao iz studija, on je meni najavio da će napraviti pesmu koja je vezana za događaj koji se celoj mojoj porodici desio 1999. godine, kada sam ja imala saobraćajnu nesreću. Ja sam bila teško povređena i to je, nažalost, ostavilo, za ceo život, trag na sve nas. Ipak, iz toga smo zajedno izašli kao pobednici... To je jedina pesma koju izbegavam u širokom luku. Vraća me na taj period koji je izgledao kao jedan tunel, bez i najmanjeg zraka svetlosti. Na sreću to smo prevazišli, svi zajedno”.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna