Katarina Živković je vrlo uvređena zbog ponašanja Sanje Marinković koja je izbacila iz emisije jedan Kaćin odgovor. 

Naime, Sanja je postavila pitanje da li rijaliti učesnice i pevačice muškarci doživljavaju kao žene lakog morala i ograničene inteligencije, ali je pevačicin odgovor "nestao" prilikom montaže emisije pa ostaje utisak kao da se i ona slaže sa voditeljkom. Zato je Kaća hitno objavila na Instagramu da je takav postupak uvredljiv, ne samo za nju, već i za mnoge njene koleginice.

"Predrasuda ima i biće ih, a što se tiče promiskuiteta i žena lakog morala, takvih ima i među voditeljkama i među advokatima, agentima i lekarima, smatram da promiskuitet nema apsolutno nikakve veze sa profesijom kojom se bavite i da su to apsolutne gluposti, a kako na njih reagujem - ne reagujem nikako, jer me one ne pogađaju," napisala je Kaća.

Ona je dobila brojne izraze podrške, a još neke njene koleginice su se požalile na Sanju Marinković. "Tako je draga moja.. Ja sam izašla iz njene emisije jer je nevaspitana i bezobrazna i seče pitanja i moje izlaganje", napisala je Maja Nikolić "Kad joj ne odgovara šta imam da kažem prekida me i seče da bih joj rekla šta ona želi da čuje! Sanja je retko glupa i bezobrazna voditeljka i veruj mi da ovako ljubomornu i zlu osobu odavno nisam upoznala...Težak kompleksaš i ološ," dodala je.

Kaća Živković protiv Sanje Marinković
Instagram / Katarina.zivkovic 

Na stranu Kaće Živković stale su i Milena Ćeranić, Aleksandra Bursać, Marina Stankić i mnogi drugi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna