Nijedna promena nije laka, ali često se ispostavi da, kada prođe početna bura, to bude ispravan potez. Pop pevačica Ivana Banfić odluku da napusti estradu i život nastavi na selu, donela je nakon brojnih razočaranja. Iako je bila veoma popularna, nije imala sreće u ljubavnom životu, pa se posle 12 godina razvela.

Pošto rastanak nije bio lak, odala se alkoholu, a na kiniku za odvikavanje prijavila se 2005. godine. Posle svih krahova, pronašla je životnu ljubav - Kruna Ladišića, za kog se tajno udala. Nakon što je imala spontani pobačaj, sreću je doživela u 37. godini kada je rodila sina Jana. Kako bi svom nasledniku pružili kvalitetan život preselili su se u selo Stara Drenčina, u kuću koju je Ivanin suprug nasledio.

"Do te odluke sam živela 20 godina samo na štiklama, u utegnutim haljinama, bila sam vlasništvo medija, i stalno sam morala da budem super i morala sam da budem lepa", rekla je Ivana i istakla da je morala da obavi zadatak koji je pred njom i kada je bolesna i kada nije bila raspoložena.

"Odlučila sam. Ja sam i prirodno lepa. Nisu mu potrebne sve te fasade da budem lepa. Tu mi se nešto preokrenulo. A kad se to preokrenulo? Kad sam rodila svog sina Jana. Tada sam se počela pitam ‘ A čekaj sad! Ima tu i nešto drugo? Po što smo mi to došli ovde na ovu planetu, po koja iskustva?‘", rekla je Ivana u emisiji "Zdravlje na kvadrat" i zaključila da je za život i sreću potrebno je da imaš zdravu hranu, kako bi imao što kvaliteniji život.

Ivanin recept za dug život je: biti u skladu sa sobom, spojiti se s prirodom i često biti na svežem vazduhu.

Instagram/Ivana Banfić I Bee Ivana Banfić

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!