Marija Petronijević uživa u životu na selu, a od prošle godine ima i novu radost - rodila je sina i redovno objavljuje fotografije koje pokazuju kako mališan napreduje.

Međutim, posao poljoprivrednice nije nimalo lak i ona to ne krije. Tako je objavila i da je ove zime bilo problema zbog kojih je izgubila deo stada ovaca.

"Vakcina koja je trebalo da spreči klostridiju se nije primila, ili nije bila isprvana, to ćemo naknadno utvrditi", piše Marija. "Proizvođač nadstrešnica nije računao da prvi sneg može da ih sruši, pored toga što je imao višemesečno kašnjenje sa istim.

Vodovod je kasnio sa uvođenjem vode, dva meseca. Korona je sprečavala saradnike da rade posao blagovremeno, i sve to je kao rezultat dalo gubitak dela stada. Nadam se da je sa tim stalo", objavila je glumica.

Očigledno je da se i u svoj posao na selu odlično razume, pa je tako navela i da se njene ovce prihranjuju sa oko 3 kilograma sena dnevno i sa oko 600-800 grama koncentrovane hrane, koju čine kukuruz, sojina sačma ili pogača, pšenica... Takođe, planirano je i klijalište koje bi trebalo da obezbedi ishranu ovaca klicama, a ono će, kako piše Marija, biti stavljeno u funkciju za oko mesec dana.

Premda muči muke koje su ljudima u gradu potpuno strane, dok su onima na selu i te kako poznate, one je neće natereti da se vrati u grad.  "Idem dalje, kako svima, tako i meni... ", poručila je glumica. 

Instagram / marija.petronijevic Lepa glumica živi u selu Visibaba kraj Požege.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna