Princ Čarls i Kamila u vezi su veoma dugo, neki spekulišu da je upravo ona krivac za njegov krah braka sa Lejdi Dajanom, a ipak venčali su se tek 2005. godine.

Kamila je još tada najavila da će u slučaju Čarlsovog preuzimanja kraljevskog trona, ona i dalje koristiti titulu princeze, jer je ona bila predodređena princezi Dajani. Baš zato je sve vreme koristila titulu princeze od Velsa, a ne Vojvotkinje od Kornvela.

Frapantan je podatak da Kraljica Elizabeta vlada Velikom Britanijom punih 70 godina, a sada je svojom objavom na društvenoj mreži Instagram iznenadila mnoge. Naime, ona je poslala jasnu poruku, da će njena snaja Kamila poneti titulu kraljice. Poželela je da Velika Britanija pruži punu podršku Kamili.

- I kada moj sin Čarls postane kralj, znam da ćete njemu i njegovoj supruzi Kamili pružiti istu podršku koju ste dali meni. Moja je iskrena želja da, kad to vreme dođe, Kamila bude poznata kao kraljica - stoji u saopštenju kraljice Elizabete.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna