Ceca Ražnatović ima bogatu karijeru i turbulentan privatni život, a u dobru i zlu je njena porodica ta na koju može uvek da se osloni. Pevačica je jako vezana za sestru Lidiju, a snagu pronalazi u svojoj deci, Veljku i Anastasiji, i unuku Željku. 

I kada se susrela sa zdravstvenim problemima, oni su bili uz nju. Naime, Ceca je imala probleme s kičmom, na koje u početku nije obraćala pažnju. Nosila je visoke potpetice i na nastupima i kod kuće, što je dovelo do većih problema. Nakon što su bolovi u leđima bivali sve učestaliji, obratila se lekaru po čijem savetu je pristala na intervenciju na silikonskim implantatima u grudima, koji su dodatno pravili pritisak na njen kičmeni stub.

"Imala sam intervenciju na grudima koja nije bila samo zbog estetskih razloga već je pre svega imala zdravstveni karakter. Usput sam uradila i korekciju njihove veličine, ali prioritet mi je bilo zdravlje", ispričala je svojevremeno za medije Ceca koja motivaciju pronalazi i u poslu koji je ispunjava.

"Porodica i posao kojim se bavim održali su me i učinili da ostanem mentalno jaka. Baza iz koje čovek akumulira energiju i utehu jeste pre svega porodica, a imam i veliku sreću da se bavim najdivnijim poslom na svetu - muzikom. Meni je moja publika uvek bila velika podrška i u dobru i u zlu", govorila je tada ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna