"Kad sam bila mlađa, delila sam stalno namirnice na dve grupe: one od kojih se dobija celulit i one druge." Ovim rečima Jelena Đoković otkriva kako je počelo njeno interovanje za zdravu ishranu.

Kad sad razmišlja o tome, Jelena piše u svom blogu kako je u studentsko doba brinula samo o višku kilograma i celulitu. Generalno, bila je veoma zdrava i dosta se bavila sportom.

Samim tim, nije ni imala mnogo poroka s kojma je trebalo da izađe na kraj kad je počela da istražuje pravo značenje reči zdravlje. "Probala sam kafu kad sam bila mlađa", piše Jelena, "i nije mi se dopala. Zapravo, povraćala sam cele noći posle toga. Probala sam i cigaretu, pa povraćala celu noć. Probala sam i alkohol, povraćala tri dana i oslabila 4 kilograma za to vreme. Probala sam bar nekoliko puta", iskrena je Jelena.

Time su njeni dani isprobavanja "navika odraslih" bili završeni. Ona kaže da nije mogla sebe da natera da joj se bilo šta od toga dopadne. Kad joj nije dobro, ne može da se koncentriše, lako se nervira i zdrava hrana joj pomaže da se vrati u fokus.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna