Nakon što su i zvanično potpisali papire za razvod braka u kom su dobili dvoje dece, sina Radoša i ćerku Milicu, Bane Mojićević je priznao da je posle odluke da život nastave odvojeno, oboma svanulo.

"Da sam znao da će mi biti ovako, ranije bih se razveo. Bukvalno sam procvetao. I ne samo ja, rekao bih da je i Milici svanulo. Oboje smo sada srećniji i zadovoljniji, a naš odnos je iskreniji i zdraviji",  rekao je tada Bane domaćim medijima.

Da pevač ima bračne probleme javnost je saznala 2017. godine kada se pročulo da je napustio porodični dom u kojem je živeo sa suprugom i decom. Komšije prvog pobednika "Zvezda Granda" tada su ispričale da su njihovi problemi dugo trajali.

"Znam Baneta, znam mu i ženu, ali nju bih prepoznala samo uz njega. Doduše, iskrena da budem, poodavno ih zajedno nisam videla. On je fin, kulturan, onako baš i previše fin, a znate da kažu da su takvi najgori", rekla je tada jedna komšinica za "Blic" dok je druga dodala:

"Otišao je letos od žene, tako kažu, a mi ga nismo videli. Nju isto, al’ kažu da je ona tu ostala sa decom".

Bane je ispričao da njihov razvod nije bio iznenađenje jer su svi znali da se ne slažu dobro.

"Jednostavno smo se udaljili. Svako je živeo za sebe. Pre godinu i po dana smo se razdvojili i živeli odvojeno, a nedavno smo i taj papir potpisali i zvanično se razveli. Već dugo nismo par. Dao sam i sebi i njoj vremena da prebolimo, da odbolujemo to što nismo uspeli, a u isto vreme i šansu da se nešto promeni. Međutim, za to vreme smo još više shvatili da nam je oboma tako bolje i definitivno smo se dogovorili da se i papirološki raziđemo", rekao je Bane.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna