Pop pevačica Ivana Banfić na vrhuncu popularnosti bila je devedesetih godina prošlog veka, kada je harala dens scenom. Iako je poslovno bila veoma uspešna, u privanom životu doživljavala je brojna razočaranja. U braku je bila 12 godina, a nakon razvoda odala se alkoholu.

Prijavila se na klinku za odvikavanje 2005. godine i uspela da prebrodi težak period. Ipak je uspela ponovo da voli - ljubav svog života pronašla je u Krunu Ladišiću. Venčanje je bilo tajno, a Ivana, koja je godinama žudela za detetom, jedva je dočekala trudnoću. Međutim, doživela je spontani pobačaj.

"Bilo je tužno, bolno prihvaćanje svega toga, ali ja sam borac i prihvatila sam sve što se dogodilo. Isplakali smo se, otišli na hodočašće do Marije Bistrice. Pešačili smo 64 kilometra i tamo sam zapalila sveću za tu malu dušicu. U molitvi sam pronašla mir, "rekla je svojevremeno Ivana za "Hello" koja je rodila sina Jana u 37. godini.

"Suočila sam se sa drugom trudnoćom, a potom i velikim strahom da se ne ponovi isti scenario. No, evo ga, hvala Bogu, živ je, zdrav, srećan i veseo. Srećna sam i zahvalna na tom velikom daru", ispričala je tada Ivana koja se sa suprugom i sinom pre nekoliko godina preselila u Staru Drenčinu, mesto udaljeno 11 kilometara od Petrinje.

"Želeli smo kao porodica promenu i da isprobamo drugačiji način života od urbanog stila života. Suprug i ja volimo prirodu i nekako nam je to spontano došlo. Krenuli smo u novu avanturu, život na selu. Preuređujemo staro seosko imanje i tamo živimo. Nije možda tako jednostavno i bajkovito kako se činilo",  rekla je pre nekoliko godina za hrvatske medije.

"Grejanje na drva, smrzavanje vode iz bunara i još dosta novih iskustava sa kojima se do sada nismo susretali. Lepo je i mirno. Nova sredina, novi ljudi, nova prijateljstva... Sve je to zabavno i novo", rekla je pevačica koja često na Instagramu objavljuje fotografij na kojima se vidi kako obavlja seose radove, a sada je pokazala kako čisti štalu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Instagram/Ivana Banfić I Bee Ivana Banfić

Izvor: Lepa&Srećna