Ana Kokić se 2019. godine, nakon decenije razvela od Nikole Rađena. Iako joj kraj braka nije srušio veru u ljubav, nema problem da bude sama jer smatra da je bolje provoditi kvaliteno vreme sam nego biti u vezi po svaku cenu.

"Nisam se zaljubila, niti imam nameru da se zaljubljujem. Skoro su mi i nešto najbliži prijatelji rekli: ‘Dobro, hoće li se nešto desiti?”‘Ali, ja stvarno nemam potrebu. Osećam se ovako srećno sama sa sobom. I mnogo mi je drago da sam uspela da dođem do tog stadijuma - da sam srećna sama sa sobom. Ja sam super žena. Sve mogu sama", kaže Ana koja ne beži od ljubavi.

"Zdravije je biti kvalitetno sam, nego sa bilo kim. Opet kažem, ne bežim od toga. Ako se pojavi neko ko će ne način mog života, nego ovu energiju i ovo kako se ja osećam samo da duplira, samo da mi bude još lepše, onda okej", rekla je za Kurir i istakla da se oseća dobro, i da se to reflektuje na njen izgled.

"Nema to veze sa razvodom, to ima veze sa razmišljanjem, sa onim čime se bavite u životu i ljudi koji vas okružuju. Kako namestite stvari. Ne kaže se džabe kakve su ti misli, takav ti je život. Sve kreće od misli. Ako nešto možemo da promeni u životu to su naše misli, da negativno pretvorimo u pozitivno, šta god i kako god da je, da budemo strpljivi i da izguramo - kaže ona, dok je njen bivši suprug, podsetimo, uveliko u ljubavi sa Aninom koleginicom Milicom Ristić.

"Na privatnom planu kod mene je sve super, ne žalim se. Ima vremena za svadbu sa Milicom. Živimo zajedno, polako, nigde ne žurimo", rekao je nedavno za "Informer" Rađen.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna