Veza ćerke Tonija Huljića i Petra Graša javnosti verovatno ne bi bila toliko zanimljiva da on neposredno pre nego što je u nju uplovio nije prekinuo vezu dugu čak 24 godine s Danijelom Martinović. Iako je i sam pevač, kako kaže, iznenađen tolikim interesovanjem za njegov privatni život, znatiželja ne prestaje - da li je zbog Hane ostavio svoju dugogodišnju partnerku?

Ipak, niko od aktera priče ne otkriva kako se jedna duga ljubav završila ni kako je druga počela, ali sudeći po kratkim i biranim izjavama, Hana i Petar su srećni.

"Vrlo smo srećni i zadovoljni i tako treba da bude. Hana je jako dobro i srećni smo", rekao je Petar nedavno u emisiji "In magazin", dok se Hana nije javno oglašavala. Ipak, njena najbolja drugarica Domenica Žuvela je spremna da bude kuma na venčanju Hane i Petra, ako do toga dođe.

"Ja sam rođena spremna! Nekako su nas dve, i pre nego što sam krenula da pevam svi zvali ‘paketić‘. Svuda smo išle zajedno što mi je pomalo zastrašujuće jer koliko već imamo godina. Eto, valjda će biti i to", rekla je Domenica za "RTL Exkluziv" koja nije želela previše da govori o vezi svoje prijateljice.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna