Otkako se saznalo da su u vezi, Petar Grašo i Hana Huljić glavna su tema čitavog regiona. Hrvatski pevač nedavno je okončao višegodišnju ljubav s koleginicom Danijelom Martinović i uplovio u romansu s deceniju i po mlađom ćerkom svog prijatelja i saradnika Tončija Huljića. Danijela je rastanak prihvatila kao neminovnost i nastavila dalje bez osvrtanja.

"Ne može te mimoići trenutak koji je neizbežan. Nepisano je pravilo da se veze završavaju dramatično, ali kada je uz tebe osoba koju poštuješ i ceniš, onda je razlaz još neshvatljiviji ", rekla je pevačica,a Grašo je sve do sada bio uzdržan.

"Vrlo smo srećni  i zadovoljni i tako treba da bude. Hana je jako dobro i srećni smo", rekao je Petar u emisiji In magazin i priznao da je iznenađen interesovanjem javnosti za njegov privatni život.

"Naučio sam da s obzirom da dosta skrivam svoj privatni život, interesovanje medija je veće. Ali moram biti iskren da me pomalo iznenadila kreativnost određenih medija u smišljanju raznih i raznolikih oblika ničega, zapravo. Mi živimo svoj život i bitno je da su ljudi oko nas zadovoljni i da su svi mirni ali i zadovoljni", objasnio je Petar.

Izvor: Lepa&Srećna