Raskid Petra Građa i Danijele Martinović verovatno ne bi izazvao toliku pažnju javnosti, da pevač odmah, nakon što je stavio tačku na vezu dugu čak 24 godine, nije uplovio u romansu sa 15 godina mlađom Hanom Huljić. Pošto Hanin otac Tonči i Petar godinama sarađuju, mnoge je zanimalo koliko su nove okolnosti promenile odnos dva muzičara.

"Tonči, kao i njegova porodica, spadaju već dugo godina među najbliže osobe meni i mojoj porodici. U novonastaloj situaciji to je dodatno oplemenjeno i multiplicirano. Sad se još više družimo, 'podbadamo' i zbijamo šale na račun jedan drugog. Naše privatne živote živimo otvorenog srca i zatvoreni za javnost", rekao je Grašo koji se i dotakao negatvnih komentara na njegov račun zbog veze sa Hanom.

"U mom životu stvari su se odvijale prirodno, bez presinga i čistog srca. Kada imaš takav temelj ne mogu te uzdrmati ćorci koje ispaljuju nepoznati ljudi s leđa i sa sigurne razdaljine. Kada si javna ličnost na vetrometini si konstantno. Svoj privatni život čuvam jer ga ionako imam premalo da bih ga delio s ljudima koje ne poznajem. Potpuno sam indiferentan što se komentara tiče.  Šta više, nasmem se kad je nešto duhovito, a sve ostalo gotovo ni ne primećujem. Baviti se svojim, a ne tuđim životom, prvo je pravilo unutrašnjeg mira", rekao je pevač za Slobodnu Dalmaciju.

Inače, hrvatski mediji prenose da su Petar i Hana spremni da u 2022. godini stanu pred oltar.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna