Princeza Dajana je od prvog dana braka s britanskim prestolonaslednikom princom Čarlsom bila "druga žena". Bila je nesrećna, neshvaćena, nevoljena, a kraj njenog života bio je tragičan. Ostala je zapamćena i kao princeza koja je volela narod, s kojim je delila ljubav na svakom koraku, a njena gorka sudbina je od nje napravila mit koji nikada neće prestati da živi.

Britanski mediji ne prestaju da se bave životom princeze Dajane, a nedavno su objavili i priču koja prati rođenja princa Harija. Davne 1984. godine, 15. septembra, Dajana je rodila drugog sina, a novinari i paparaci strpljivo su čekali ispred bolnice da se srećni roditelji pojave, a princ Čarls nije bio oduševljen niti euforičan.

Kako je njihov brak u trenutku Harijevog rođenja uveliko bio na "klimavim nogama" verovalo se da će prinova spasiti njihov odnos. Ipak, Čarls je priželjkivao devojčicu, i nije bio srećan što je dobio drugog sina.

"Dečak je, a čak ima i riđu kosu", rekao je Čarls kada je ugledao drugog naslednika i otišao da igra polo. Dajani je takvo ponašanje slomilo srce.

'Nešto je u meni umrlo tog trenutka. Hari je došao u već razoren brak i sve je išlo samo nizbrdo', rekla je jednom prilikom princeza Dajana. Princ Čarls je bio potpuno nemilosrdan pa je na Harijevom kršenju prišao Dajaninoj majci i nije krio da je razočaran.

"Baš smo razočarani, nadali smo se devojčici", rekao je Čarls koji danas obožava da se igra sa svojim unucima. 

"Unuci ga obožavaju. Najviše vole kada im čita Harija Potera zato što Čarls  izuzetno oponaša glasove", rekla je jednom prilikom Kamila Parker koja se za princa Čarlsa udala nakon 35 godina veze.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna