Snežana Đurišić je uvek vrlo odmerena kad priča o svom privatnom životu i ljubavi, ali neke svoje stavove iznosi vrlo odlučno.

Tako je uvek kad se povede razgovor o njenom partneru Vanji Miloševiću, popularnom hirurgu, za kojim se - kažu mnogi - žene i te kako okreću. Kako pevačica kaže, njoj je to vrlo drago, mada je čula kako jedna koleginica planira da joj ga preotme.

"Previše se spekuliše o svemu tome", rekla je Snežana u emisiji "Premijera - vikend specijal". "Nas dvoje se ne krijemo, jer nemamo zbog čega. Mi smo ljudi u godinama", istakla je ona i prokomentarisala kako joj zvuči kad ih zovu "dečko i devojka.

"Ne možemo mi to da budemo, to je smešno", kaže Đurišićka, ali odbija i priče o planiranom venčanju. "Da je trebalo da se venčamo, mi bismo to uradili. Ne postoji ni jedan razlog da se venčavamo. Imamo život iza sebe, imamo unučiće, nama je dobro u vezi u kojoj se nalazimo, a koliko će to da traje sami Bog zna.

Ja ću se moliti da to bude večno. Nismo se verili, živimo jedan fini, skroman, privatan život koji se trudimo da sačuvamo", zaključila je pevačica. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna